El 20 d’abril va finalitzar a la Seu de Tarragona, la segona edició del curs de ferides cròniques, activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries, Núm. 09/014314-IN, amb 11,3 crèdits, a càrrec del Sr. Juan Pedro Linares actualment Doctorant en la URV Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, amb una assistència de 35 col·legiats.

La Comissió Tècnica del “Grupo Nacional para el Estudio y Asesoramiento en Úlceras por Presión y Heridas Crónicas (GNEAUPP)” ha acordat reconèixer l’interès científic i professional de la Segona i Tercera Edició del “Curs de Ferides Cròniques”, la tercera edició es durà a terme entre el maig i juny del 2016.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×