Benvolguts, benvolgudes:

Us animem a preparar les activitats de la XVII Setmana Sense Fum que serà del 24 al 31 de maig d’enguany i que a Catalunya, estem implicats: la Xarxes Catalanes d’Atenció Primària Sense Fum, Hospitals sense Fum i Universitats Saludables; el Consell de Col·legis de Farmacèutics, la Societat Catalana de Salut Laboral, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions.

Amb els lemes (pòster pendent de disseny definitiu):

  • L’entorn és de tots, gaudim-lo sense fum!
  • Passo de fumar, i tu?
  • Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia

Al web de la XVII Setmana Sense Fum trobareu propostes d’activitats i materials específics d’aquesta campanya i també d’altres materials sobre tabaquisme.

El pòster específic de la campanya us arribarà a primers de maig a tots els ABS sense haver de demanar-ho (4 per ABS).

Calendari:

  • Durant aquest mes d’abril i abans del 8 de maig, podeu demanar altres materials, si necessiteu per a les activitats,  del Departament, omplint el formulari de comanda+informació
  • Durant el 1 d’abril i fins el 10 de maig, us encoratgem a que feu difusió en el vostre àmbit de l’enquesta, que trobareu també al web, per conèixer la opinió de la població en general sobre temes de tabaquisme que generarà la nota de premsa de la Setmana Sense Fum. Aquest any hem afegit la possibilitat d’entrar a omplir-la directament per tant podeu ferdifusió de l’enllaç. En el cas dels professionals sanitaris, com altres anys, podeu fer impressió en paper de l’enquesta en pdf i repartir-les a la sala d’espera i posteriorment les passeu a l’ordinador.

*Per aquest formulari i moltes funcionalitats dels webs es necessita versions d’explorer 10 (o superiors) o, en el seu lloc, navegadors com Google Chrome o Firefox.

  • A partir de l’1 de juny, una vegada finalitzada la Setmana (24 al 31 de març), us demanarem que empleneu un formulari de recollida de les activitats que trobareu al web, per tal de que analitzem l’impacte i fer-ne el seguiment. Participar té premi!

Us agraïm, com sempre,  la vostra col·laboració i us animem a donar la màxima difusió en el vostre àmbit, especialment, durant la mateixa Setmana Sense Fum.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×