El Conseller Antoni Comin, en declaracions el 16 de març al programa El Matí de Catalunya Ràdio ha realitzat unes declaracions sobre la situació de les infermeres i infermers arrel de l’aprovació del Reial Decret estatal de la prescripció infermera.
El Conseller ha afirmat que aquesta normativa “estarà llesta les properes setmanes“ i que s’està treballant per a fer una normativa que “protegeixi i intenti esquivar i neutralitzar al màxim possible el Reial Decret estatal.
Celebrem que aquesta qüestió formi part de l’agenda immediata de la Conselleria però volem incidir que, des de la comissió de crisi de la prescripció infermera, no coneixem ni el text ni cap proposta de text en ferm sobre aquesta norma catalana.
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×