Benvolgudes, benvolguts,

Ens plau fer-vos a mans la publicació Formació, docència i recerca en les infermeres de salut mental a Catalunya, fruit d’una recerca que pretén realitzar un diagnòstic de la situació per tal de conèixer quin és el perfil professional de les infermeres de Salut Mental a Catalunya, quina és la seva motivació i participació en formació, docència i recerca, i quins són els recursos, limitacions, necessitats, interessos o inquietuds que tenen, per tal de poder elaborar propostes, recomanacions o accions de millora que siguin coherents amb el context actual.

Esperant sigui del vostre interès, agrairem en feu la difusió que considereu adient.

A continuació us deixem els documents per la seva descàrrega.

Descarrega Català Descarga Castellano

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×