Us informem que s'acaba de publicar l' aplicació en la qual introdueixen el vostre DNI indica APTE/NO APTE, al següent enllaç:
 
 
Consulta personalitzada de resultats de les proves. Introduir DNI (sense lletra)
Resultats de la prova del 24 d'octubre de 2015
 
No es publicarà llistat d'aptes/no aptes.
 
Si el resultat no fos coincident amb els teus càlculs, per favor posi's en contacte al més aviat possible. Departament d'especialitats d'infermeria del Ministeri d'Educació en el següent telèfon: 91 506 56 86, per solucionar el possible error.
 
Si resulta NO APTE queda convocada a la prova del 22 de novembre, tal com s'indica en la Resolució de 16 de setembre de 2015, de la Direcció general de
Política Universitària, per la qual es convoca la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'Infermer Especialista en Infermeria Pediàtrica. Pròximament es publicarà la distribució d'aules.
 
Si resulta APTE, una vegada conclosa tota la convocatòria (inclòs tot el concernent a l'examen del 22 de novembre), se li enviarà la notificació d' APTE al domicili de notificació que obri en la nostra base de dades, juntament amb l'imprès de sol·licitud de concessió/o espera a una altra especialitat, si escau. Si la seva opció fora sol·licitar la concessió de l'especialitat, ens retornarà emplenat dita impresa i posteriorment rebrà l'Ordre de Concessió juntament amb la informació del procediment i abonament de taxes per la sol·licitar l'expedició del seu títol.
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×