Us informem que ahir es van publicar les plantilles definitives de les respostes correctes, de la prova d'avaluació de competència de l'especialitat d'infermeria pediàtrica , celebrada els dies 24 i 25 d'octubre de 2015.

 

Clicar aquí 24/10/2015 o bé aquí 25/10/2015

Des del Ministeri ens han informat que la setmana vinent es publicarà l'aplicació perquè els interessats, introduint el vostre DNI, pugueu comprovar si esteu aptes o no aptes. En el cas que el resultat de l'aplicació, no coincideixi amb la vostra comprovació de la plantilla heu de posar-vos en contacte  amb el departament d'especialitats d'infermeria de Ministeri d'Educació en el següent telèfon: 91 506 56 86, per solucionar el possible error.

Els no aptes, hauran de presentar-se a la segona convocatòria que es celebrarà el diumenge 22 de novembre de 2015. Pròximament es publicarà la distribució d'aules.

A causa de la problemàtica derivada de les proves realitzades els dies 24 i 25 d'octubre, la Taula Professional Infermera, paral·lelament amb el Consell General, s'han posat d'acord per adoptar mesures d'actuació orientades a la millor defensa dels col·legiats afectats.

Des del Col·legi compartim l'enorme preocupació generada, i us anirem informant de quant esdevingui.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×