El col·legi està avançant en l’actualització de l’organització que millori l’accessibilitat i les prestacions als col·legiats.

Si fa menys de cinc anys que t’has incorporat a la professió pots participar en la Comissió del Col·legiat Jove per ajudar a definir el futur de l’estructura col·legial i els processos que més us afecten, noves tecnologies, mercat laboral….

Ens interessa la teva visió i la teva aportació.

Si estàs interessat/da et pots dirigir-te al col·legi mitjançant correu electrònic abans del 30 de setembre 2015  a jove@codita.org indicant l’assumpte: Comissió Vocal Jove, indicant les dades per poder-te localitzar i el motiu pel qual t’agradaria formar part de la comissió.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×