altEl dia 8 de setembre hem assistit a una convocatòria del Consejo General de Enfermería, per a rebre informació directa sobre la homologació directa del títol de diplomat en infermeria al de grau.

Segons el Consejo, està previst que breument s'aprovi el Real Decret.

Un cop aquesta previsió sigui un fet, us farem arribar tota la informació perquè poguéssiu demanar la vostra certificació individual, posant al vostre abast els mitjans necessaris per portar-ho a terme.

El que ja es sap, és que per fer la sol·licitud, serà imprescindible, o bé el DNI electrònic o bé un certificat digital; aquest segon es pot demanar a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre FNMT o a l’Agència Catalana de Certificació idCAT. Si ho considereu oportú podeu demanar el vostre certificat digital, si voleu tenir la feina avançada per demanar la vostra certificació d'homologació.

Us mantindrem degudament informats.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×