BASES PER PRESENTAR ELS PROJECTES
 
Un dels objectius del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona, és destinar una part del seu pressupost anual per Ajuda Humanitària. Per l’any 2015 la quantitat destinada és de 6.500€.
 
Per tal d’agilitzar la feina d’aquesta comissió, us comuniquem que el termini de  lliurament  dels  projectes,  que han de ser  presentats per un  col·legiat/da, serà  des de  l´1 de setembre al 18 de novembre  de  2015.
 
Els projectes  es faran arribar  a la  Seu  del Col·legi Oficial  d’Infermeres   i  Infermers  de  Tarragona  i  a  la  seva  delegació  a  Tortosa
 
En la 1ª Jornada Recerca Infermera, a celebrar el  dia  10 de  desembre del 2015,  és  farà el  lliurament  dels  ajuts al  projecte/s  guanyador/s.
Si sobren diners la junta del Col·legi Oficial d'Infermeres  i Infermers,  es reserva el dret  de destinar-ho al projecte que ells creguin necessari.
 
Es recorda als Col·legiats que la data límit per presentar el projectes d’ajuda humanitària és el 18 de novembre del 2015.

Bases

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×