BASES PER PRESENTAR ELS PROJECTES
Un dels objectius del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona, és destinar una part del seu pressupost anual per Ajuda Humanitària. Per l’any 2015 la quantitat destinada és de 6.500€.
Per tal d’agilitzar la feina d’aquesta comissió, us comuniquem que el termini de  lliurament  dels  projectes,  que han de ser  presentats per un  col·legiat/da, serà  des de  l´1 de setembre al  30 de novembre  de  2015.
Els projectes  es faran arribar  a la  Seu  del Col·legi Oficial  d’Infermeres   i  Infermers  de  Tarragona  i  a  la  seva  delegació  a  Tortosa.
En la IV Jornada INVESTINF, a celebrar el  dia  10 de  desembre del 2015,  és  farà el  lliurament  dels  ajuts al  projecte/s  guanyador/s.
Si sobren diners la junta del Col·legi Oficial d'Infermeres  i Infermers,  es reserva el dret  de destinar-ho al projecte que ells creguin necessari.

Bases

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×