altEl Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona està en fase d’actualització del sistema organitzatiu que inclou l’aplicació informàtica. L’objectiu és la gestió eficient amb autogestió digital de la majoria dels processos, millorant l’accessibilitat i aportació dels professionals pel seu propi benefici.

Per tot això ens espera un trimestre amb molta activitat i algunes molèsties per tots que us anirem comunicant.

L’horari d’atenció a la Seu de Tarragona serà a partir de l’1 de setembre  de 9.00h. a 13.00h. i de 16.00h. a 20.00h. Seguirem amb la mateixa atenció intentant millorar i modernitzar tota la gestió col·legial.

Cada 15 dies us comunicarem l’actualització d’aquest procés.

La Junta

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×