altSegons fonts del “Consejo General de Enfermeria”, el govern està ultimant els últims tràmits per fer efectiva l’equivalència entre els títols de diplomat en infermeria i els Grau en infermeria.

Un cop, aquest tema sigui tractat en el Consell de Ministres i sigui objecte d’acord, com ja ha ocorregut amb altres titulacions, es publicarà en el Butlletí Oficial de l’Estat i els infermers tindran dues vies molt senzilles per acreditar aquesta equivalència de títols, segons estableix el Reial decret publicat al novembre de l’any passat.

 

D’una banda, “la possessió del nivell MECES corresponent per un titulat o titulada quedarà acreditat amb la mera referència de la publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat, presentada de forma conjunta amb el títol que es tracti.

No obstant això, si algú desitja obtenir un certificat que acrediti de forma explícita l’equivalència del seu títol amb els nous, podrà sol·licitar-ho per via telemàtica en un espai virtual que ha engegat el Ministeri d’Educació a aquest efecte.

Quan sigui possible sol·licitar aquest certificat, el Consejo, a través dels respectius Col·legis, facilitarà l’accés directe a l’aplicació del Ministeri i farà una campanya massiva d’informació als professionals, perquè aquesta anhelada unificació de la infermeria es dugui a terme sense problemes ni dubtes per part dels infermers.

 

http://diarioenfermero.es/el-gobierno-maximo-gonzalez-jurado-ultima-la-equivalencia-entre-los-titulos-de-diplomado-y-graduado-en-enfermeria/

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×