altDemà dijous 2 de juliol i demà passat divendres 3 de juliol continuarà la probabilitat, entre un 10-30%, i entre un 30-70%, respectivament,  de temperatura màxima extrema en diverses comarques d’interior.

 

Davant de l’avís de situació meteorològica de perill  informat pel Servei Meteorològic de Catalunya,  l’ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2 d’alerta, i que es manté  l’activació del PROCICAT  en fase d’alerta per onada de calor per part del Departament d’Interior i dels recursos  d’emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC, Creu Roja).

 

Més informació:  a www.meteo.cat/prediccio/general   

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×