altEl divendres 12 de juny la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, va homenatjà als jubilats d’aquest any per la seva llarga trajectòria professional.

L’acte inaugurat per Dr. Josep Mercadé, Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona i  clausurat pel Dr. Albert Gómez Sorribes, Director dels Serveis Territorials de Salut a Terres de l’Ebre, i presidit per la Sra. Montserrat Teixidó Degana del Consell va reunir a 20 jubilats acompanyats d’amics i família, a mes de directores de centres i universitat.

Durant l’acte van rebre la Creu del Col·legi i el llibre del nostre col·legiat, Baltasar Pérez Gimeno, autor de la novel·la “ Hija de la Guerra” de la que va fer presentació i dedicatòria als seus companys.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×