Tarragona, 20 de maig de 2015.Un projecte de les Terres de l'Ebre ha estat seleccionat en la quarta convocatoria del Programa d'emprenedoria Social de l'Obra Social “la Caixa”. Es tracta de la empresa LarvaMed, co-fundada amb tres altres socis, pel biòleg de Roquetes Xavier Franch Marro. L’empresa també compta amb el suport dels també ebrencs Juan Pedro Linares, infermer expert en el tractament d'úlceres i membre del GNEAUPP (Grupo Nacional para el Estudio y Asesoramiento de las Úlceras Por Presión y heridas crónicas), i pel metge JM. Martínez París, especialista en cirurgia reparadora de la Clínica Terres de l'Ebre.

El projecte preveu el desenvolupament del tractament ferides cròniques, una lesió cada cop més freqüent entre la població, mitjançant larves de mosca. Aquesta és una técnica natural i molt efectiva que millora no únicament la desinfecció i neteja les ferides cròniques sinó també la seva cicatrització.

El projecte comparteix distinció d'entre els 20 projectes seleccionats a tot l'Estat en la quarta convocatòria del programa d’Emprenedoria social impulsat per l’Obra Social “la Caixa”. En aquesta edició s'han presentat 287 sol·licituds de projectes dels àmbits d'inserció laboral de persones en risc d'exclusió social, la inserció de persones amb discapacitat o la salut, l'educació i el desenvolupament rural, entre d’altres.

Els membres ebrencs del projecte conjuntament amb la resta de l'equip van rebre el passat 20 d'abril la distinció en un acte cel·lebrat al CaixaForum de Barcelona al qual va assitir el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, entre altres. Cada projecte serà dotat amb una ajuda de fins a 25.000 euros, formació empresarial, acompanyament gerencial i cooperació.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×