El 16 d’abril es va celebrar  a la Seu de Tarragona la Jornada “LA LLEVADORA. L’ART D’ACOMPANYAR, NOUS TEMPS DE LA MATERNITAT”. Una Jornada exitosa on van participar tots els Hospitals i ASSIRS de la Xarxa pública de la província de Tarragona. Les comunicacions van ser d’una gran qualitat professional i van permetre reflexionar sobre com hem adaptat l’acompanyament a la maternitat segons els nous protocols dels darrers temps.  L’acompanyament va ser vist des de diferents perspectives de l’atenció com l’art d’acompanyar en un hospital Universitari o l’acompanyament al part a l’aigua, entre d’altres des de la visió de l’hospital. I  des de la perspectiva d’atenció primària vam poder escoltar l’acompanyament a la maternitat des de la perspectiva d’atenció primària o  la maternitat amb el ioga, entre d’altres (veure programa) Es va crear un ambient idoni per a la discussió i posada en comú de la tasca que la llevadora fa en el seu dia a dia en els diferents serveis.
En la segona part de la Jornada es va tractar de les figures que poden distorsionar la nostra feina, a càrrec de la vocal de llevadores al col·legi, la Sra. Gemma Martínez i l’advocada del col·legi la Sra. Marisol Duran. Xerrada i discussió important on les llevadores van poder resoldre dubtes que preocupen la seva feina assistencial. 
Finalment es va concloure la Jornada amb la interessant xerrada PNL una nova eina per comunicar les llevadores a càrrec de la llevadora Susana Domínguez. 
La participació a la Jornada va ser  de 47 llevadores, més del 50% de llevadores col·legiades a Tarragona, per aquest motiu creiem que va ser un èxit i esperem que aquesta posada en comú dels diferents centres tingui una continuïtat per tal de millorar com a col·lectiu i poder oferir un servei únic , exclusiu  envers a l’excel·lència per les dones i les seves famílies.
 
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×