Per segon cop, Tarragona celebra el mes de la salut. EL 6 d'abril és el dia mundial de l'activitat física i el 7 és el dia mundial de la salut. Dos dates importants que aprofitem per mostrar els recursos saludables de la ciutat.

Aquest mes d'abril de 2015, Tarragona celebrarà per sego cop "el mes de la salut". Tot un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col·lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins.

El programa comença el dia 9 d'abril, amb una conferència organitzada entre el Centro Cultural de Aragón i el COFT, Com interpretar l'etiquetatge dels aliments. El dia 19 celebrem la Segons Jornada dels Tarraconins saludables despres del exit de la primera edició.

Un mes ple d'activitats saludables per tot hom.

Podeu veure tota la programació (PDF).

Actualment, formen part de Tarragona Saludable:
L'Associació Española Contra el Càncer Catalunya Contra el càncer, la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona, Creu Roja, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, el Servei Regional del Camp de Tarragona, ICS Atenció Primària, Muralles Salut, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla (CAP Llevant), el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, el Col·legi de Metges de Tarragona, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya – delegació de Tarragona i l'Oficina Jove, agent de Salut.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×