El dia 5 de març la vocal llevadora de CODITA,  Sra. Gemma Martínez, va participar en el programa “Avui per demà”  al canal Reus TV. El debat va estar centrat en la figura de LA DOULA.
Els participants eren, a més de la llevadora Gemma Martínez, una doula, una dona atesa per una doula i una dona atesa per llevadores.
La Sra. Martínez en la seva intervenció va incidir en que les doules no són una professió reconeguda i no poden fer tasques sanitàries. Va fer esment a la invasió de competències pròpies de llevadora segons informe del Consejo General de Enfermeria, posen en risc la salut de la dona i fill.

També va deixar constància de les competències de la llevadora, el seu treball envers dona i fill, necessitat de llevadores per desenvolupar les seves tasques professionals al part normal, amb seguretat i qualitat, tal i com està reconegut als protocols del Departament de Salut

Cliqueu aquí per veure el programa i com es van desenvolupar les diferents intervencions dels participants.

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×