Els dies 20 i 21 de febrer han tingut lloc, a l'Aula Magna del Campus Terres de l'Ebre de la URV, les XXXI Jornades Mèdiques i de la Salut, organitzades per la Filial Terres de l'Ebre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, amb el tema: "La innovació i la creativitat en l'àmbit de la salut".

Primer accèssit

"Pacient amb ictus tractat amb fibrinòlisi: Anàlisi de la mortalitat als 3 mesos, a l'any i als 5 anys"

Moisés Garcés Redondo, Sonia Escalante Arroyo, Gisela Martín Ozaeta, José Zaragoza Brunet, Joan Josep Baiges Octavio, Sílvia Reverté Villarroya*.

Servei de Neurologia de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. *Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Segon accèssit

"Innovant amb les tecnologies de la informació: Projecte telecremats"

Estrella Martínez Segura, Elsa Gil Mateu, Maria Mercè Colomé Capera, Carme Agut Alcaide, Joan Antoni Forés Bellés, Marta Berenguer-Poblet.

Servei d'Urgències Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Premi a la millor comunicació oral

"La valoració infermera com a instrument d'identificació i detecció del risc de confusió aguda durant l'ingrés a la unitat d'hospitalització"

Elena Solà Miravete*, Mar Lleixà Fortuño**, Carlos López Pablo**.

*Hospital de Tortosa Verge de la Cinta **Directors de Tesi: URV i HTVC.

XVIII Premi de Ciències Mèdiques i de la Salut de les Terres de l'Ebre

"Efectivitat de tres tipus d'intervencions en pacients amb fibromiàlgia"

Pilar Montesó-Curto1, Carmen Gómez Martínez2, Sandra Ferré Almo2, Maria Luisa Panisello Chavarria1, Teresa Salvadó Usach3, Antonio Sánchez Herrero2.

1 Departament d'Infermeria. Universitat Rovira i Virgili. Campus Terres de l'Ebre. Tortosa.

2 Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. Hospital Verge de la Cinta. ICS. Tortosa. 

3 Departament d'Anatomia Patològica. Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Institut d'Investigació Sanitaria Pere Virgili.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×