Per poder obtenir aquesta informació, els sol·licitants s'han de registrar en la SEU ELECTRÒNICA del Ministeri a través del següent enllaç.
Un cop registrats, els sol·licitants que van presentar la seva sol·licitud tant, a través de via tradicional (suport paper) com els que ho van fer per via telemàtica, podran accedir a la Seu electrònica, marcant les dades d'usuari i contrasenya i procedir a consultar l'estat de tramitació de la seva sol·licitud mitjançant l'opció "Els meus tràmits".
Per tal de facilitar als sol·licitants la consulta de la situació del seu expedient, s'ha elaborat un document d'ajuda a aquest efecte, que conté la informació sobre els passos a seguir, podent accedir al contingut a través del següent enllaç.
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×