La Fundación A.M.A. ha obert el termini de la novena convocatòria de les beques destinades als professionals sanitaris que preparen les seves especialitats com a residents en el curs acadèmic 2014/2015. Per als cursos de preparació a l’examen  de Enfermero Interno Residente (EIR) hi ha un total de 10 beques, mentre que per als MIR 75 beques i per als FIR unes altres 15 beques.

La data d’inici de la convocatòria va ser el 14 de novembre i estarà oberta fins el 13 de febrer. La convocatòria d’A.M.A. és una de les poques beques nacionals concedides per sorteig pur i l‘únic requisit exigible es ser diplomat en Infermeria, en el cas del EIR, o ser estudiants d’últim curs  que tenen previst acabar els seus estudis abans de la data del sorteig, que és el 17 de febrer del 2015. LA beca consta de 1.600 euros per als infermers i per inscriure’s només cal accedir al web www.amaseguros.com

Bases

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×