Ahir es va dur a terme a la Seu Col·legial la xerrada "Jin Shin Jyutsu, l'art d'harmonitzar l'energia del cos" a càrrec de Oscar Paüls Pérez. Enginyer i terapeuta.
El Jin  Shin  Jyutsu és un antic Art d'Harmonitzar l'Energia Vital en el Cos. El lliure fluir de l'Energia de vegades es veu dificultat, pel ritme de vida que portem, components hereditaris, aspectes externs com  l’alimentació, climatologia, i per la nostra actitud personal davant la vida. Tots aquests factors van, a poc a poc, obstaculitzant el camí de l'energia, en el nostre cos.
En el cas de no atendre a aquest bloqueig, pot anar creixent arribant a provocar molèsties, dolors i en un estadi més avançat malalties.
Jin Shin Jyutsu ens ajuda a prendre consciència d'aquest procés i ens ofereix una eina per fer el viatge cap al nostre interior, descobrint la possibilitat de mantenir en equilibri els nostres aspectes, físic, mental, emocional i espiritual.
En la pràctica, s'empren les mans com si fossin els “cables per recarregar la bateria”, realitzant “ponts de transmissió” mitjançant un toc suau en les diferents punts del cos. Simplement amb les mans es pot restablir molt fàcilment l'equilibri.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×