Ahir es va dur a terme a la Seu Col·legial la xerrada “PRESENTACIÓ DE L’ ESTUDI COST-EFECTIVITAT DE L’ATENCIÓ ESPECIALITZADA EN OSTOMIA”, a càrrec de; Teresa Solé, infermera experta en Estomateràpia de l’ Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i membre de “Infermeria Experta, en Grup d’Infermeria Experta en Estomateràpia de Catalunya (GIEEC)” José Antonio García infermer expert en Estomateràpia de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla i  membre de “Infermeria Experta, en Grup d’Infermeria Experta en Estomateràpia de Catalunya (GIEEC)”
Esther Brú, infermera experta en Estomateràpia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i membre “Infermeria Experta, en Grup d’Infermeria Experta en Estomateràpia de Catalunya (GIEEC)”

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×