Des de l’Asociación Española de Linfangioleiomiomatosi s'ha editat el llibre:

Raras pero interesantes” 

Relatos de vivencias de mujeres afectadas de linfangioleiomiomatosis

L’edició del llibre respon a la necessitat de donar a conèixer de quina manera  ha impactat aquesta malaltia, minoritària i invisible, en la vida de vint-i-cinc dones. L’obra inclou també el testimoni de diversos professionals que cuiden a algunes de les afectades. 

Aquest llibre va dirigit a noves afectades, familiars, professionals de la salut i també a les institucions que han de dirigir i impulsar els seus recursos a la investigació de malalties minoritàries. Així mateix, pot ser de gran ajuda per a d’altres afectades de malalties cròniques, respiratòries i minoritàries.

L’esforç realitzat per a l’edició ha estat un impuls personal i col·lectiu per a totes les que hi hem participat. És per això que voldria convidar-vos a la presentació que es realitzarà el pròxim dimecres dia 15 d’octubre a les 19.30 hores a la "Sala Polivalent del Portal del Pardo" de la Biblioteca Municipal del Vendrell (carrer Major). INVITACIÓ

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×