Amb data 17 de setembre de 2014, ha estat publicada al Butlletí Oficial de l’Estat (B.O.E), l’Ordre SSI/1674/2014, de 10 de setembre, per la que s’aprova l’oferta de places i la convocatòria de proves selectives 2014, per a l’accés a l’any 2015, entre d’altres a places de formació sanitària especialitzada per a infermers.

Les places convocades són 959: 374 places per a l’especialitat d’infermeria obstètric ginecològica; 181 places per a l’especialitat d’infermeria en salut mental; 19 places per a l’especialitat d’infermeria del treball; 107 places per a l’especialitat d’infermeria pediàtrica; 267 places per a l’especialitat d’infermeria familiar i comunitària i 11 places de l’especialitat d’infermeria geriàtrica.

S’ha de presentar la sol·licitud per a participar en les proves selectives en el model 790, el qual el podeu obtenir gratuïtament a la pàgina web del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat: http://www.msssi.gob.es/fse/modelo790/. La presentació d’aquesta sol·licitud, s’haurà de fer a les respectives seus provincials de la Subdelegació del Govern. Concretament a Tarragona  a la Plaça Imperial Tárraco, 4 3ª planta – 43005 Tarragona, on es troba ubicat el Departament de Sanitat de la Subdelegació del Govern.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 24 de setembre al 3 d’octubre de l’any en curs. La data de l’examen serà el dissabte, 31 de gener de l’any 2015. La localitat de l’examen per als aspirants catalans serà Barcelona.

Si voleu obtenir més informació, us adjuntem el link del B.O.E., on podreu fer les consultes que escaiguin

BOE-A-2014-9474

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×