Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària,  convoca la 14ª edició dels Premis de Recerca.

La finalitat és promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en els àmbits esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva  que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei dins dels àmbits objecte d’aquest premi, a Catalunya. 

Des del Grup Mutuam creiem fermament, que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional.

Bases

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×