alt

Reunió amb Cristina Díez, presidenta del Col·legi d'infermeres i Infermers amb els components del GIEEC a Tarragona, Teresa Solé (Infermera Estomaterapeuta de l'Hospital Universitari Joan XXIII), José Antonio García (Infermer Estomaterapeuta de l'Hospital del Vendrell), Esther Bru (Infermera Estomaterapeuta de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus)

El Grup d’Infermeria Experta en Estomaterapia de Catalunya (GIEEC) és un grup format per 25 professionals d’ Infermeria experts en Estomaterapia que han adquirit els coneixements i les competències necessàries mitjançant una formació universitària específica i que treballen per millorar l'atenció i la qualitat de vida dels pacients ostomitzats que existeixen al territori català. Compta amb l'aval de la Societat Espanyola d'Infermeria Experta en Estomaterapia (SEU) i el suport de l’Associació Catalana d’Ostomitzats (ONCOLLIGA-ACO), el Consell de Col·legis d’Infermeria de Catalunya i del Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB).

El  GIEEC ha nascut amb els objectius d'impulsar les consultes d’Estomaterapia que garanteixen una atenció òptima del pacient  ostomitzat i la seva família, conscienciar sobre la importància de l'atenció individualitzada i especialitzada, fomentar programes de formació i desenvolupar projectes que permetin, en definitiva, millorar la qualitat de vida dels ostomitzats.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×