alt

L'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus organitza, el 21 d'octubre, la I Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre "una mirada al present". Tindrà lloc a l'auditori del centre hospitalari de 8.30 a 18 h, i està adreçada a professionals de l'àmbit sanitari i alumnes de 3r i 4t d'Infermeria.

Aquesta jornada pretén agrupar els diferents professionals de la infermeria per abordar totes les perspectives del coneixement, així com establir vies de comunicació fluides i recíproques. L'objectiu és compartir, generar intercanviar i divulgar idees i experiències per avançar com a col·lectiu en el món de la infermeria oncològica.

S'ha sol·licitat l'acreditació pel Consell Català de Formació Mèdica Continuada.

 

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×