Tot a punt per la Marató de Tarragona

El pròxim dissabte 14 de setembre, de 9 a 21 h, se celebra al Teatre Tarragona la 9a Marató de donació de sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang, compta amb la implicació de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès i bona part del teixit social, esportiu i cultural de la ciutat.

Sota l’eslògan “Amb tu, líders en solidaritat!”, la ciutat acull aquesta novena edició per primera vegada al Teatre Tarragona.

En l’anterior Marató es va batre el rècord de donants, posicionant Tarragona al capdavant de les ciutats amb més participació en una Marató de tot Europa, amb 1.794 donants en una sola jornada de donació.

Ja es pot reservar hora per donar sang a la Marató de Tarragona fent clic aquí.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×