Avui 1 de juliol comencem a treballar com a nova Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.
Hem arribat fins aquí, desprès d’unes eleccions en les que vosaltres ens heu donat la legitimitat i responsabilitat de complir amb les vostres expectatives.  Serem fidels a allò que vàrem defensar al nostre programa electoral resumit en: Austeritat i transparència. Beneficis pels col·legiats. Defensa de les nostres competències i llocs de treball, incloent allò acadèmicament  assolit, però sense reconeixement laboral. Continuïtat dels programes de suport als professionals en formació i investigació…
El nostre agraïment  als que ens heu donat suport, als que no, però heu participat i als que esperem participin implicant-se en els diferents grups de treball, que escoltarem, per anar endavant.
També a les altres candidatures que esperem col·laborin amb les seves idees.
Continuarem la tasca ben feta per altres Juntes de Govern i intentarem portar al Col·legi les innovacions que necessita per apropar-se a la realitat dels temps.
A partir d’avui ens teniu a la vostra disposició i amb la intenció de millorar i complir les vostres i nostres expectatives. El Col·legi som tots.

Una vegada més gràcies per la vostra confiança.

Cristina Díez Liesa – Presidenta
Lluïsa Brull Gisbert – Vicepresidenta
Olga Pérez Sala – Secretària
Dolors Bosch Mateu – Tresorera
Lucía Pla Saborit – Vocal I
Ana Belén de los Mozos Pérez – Vocal II
Maria Pilar Estudillo Vizcaino – Vocal III
Gemma Martínez Santiago – Vocal IV (Llevadora)
Catalina Gamazo Matilla – Vocal V (APD)

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×