L’existència de diverses maneres d’entendre la persona, la malaltia i la seva prevenció, alleujament i tractament estan relacionades sovint amb la tradició de les diferents cultures. Sovint també els terapeutes ens veiem condicionats pels diferents criteris o les diferents opcions terapèutiques. Cada un d’aquests criteris utilitza fórmules o tècniques diferents.
Dins del marc de les professions sanitàries, hi han molts professionals que busquen una altra forma d’apropament a la persona. Una manera de veure al pacient en ocasions més propera de la que estem acostumats, amb una visió, en ocasions, més natural i holística.
Aquest curs té com a objectiu principal proporcionar al professional un conjunt de tècniques, que de manera interactiva, permetrà treballar amb els pacients d’una forma més global, contemplant tant els aspectes físics con energètics i emocionals. Una forma d’alleujar el patiment.

Més informació

Veure programa

 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×