El Dimecres passat 22 de maig es va dur a terme en el Col·legi de Farmacèutics la I Jornada d’Expertesa en Cures de Ferides. Volem felicitar a tots i totes les que van assistir i especialment a les nostres companyes que van guanyar el primer premi de comunicació: “Aplicació de les TIC en el seguiment de les cures de ferides”, autors; Mª Trinidad Martínez Pérez,  Aroha Baudoin, Dolors Jovani i Ana Ruth Silva. Segon premi a la comunicació: “Abordatge d’un peu diabètic amb mal perforant plantar”, autors; Inmaculada Tomas Castillo, Mª Aranzazu Macón Hernan-Gómez, Eva Mª Satué Gracia, Amaya Morón Ugalde, Estrella Ocaña Vedia i Miriam Seva Ruiz, felicitats i us animem a seguir participant.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×