L’any 2017 Barcelona acollirà el 26è Congrés Internacional d’Infermeria. Així ho ha decidit el Consell Internacional d’Infermeria (CIE), aquest organisme es la màxima institució de representació mundial dels 12 milions d’infermeres i infermers que treballen a tot el món.

La candidatura de Barcelona, que s’enfrontava a les de Hèlsinki i Dublín , ha estat una competició molt renyida. S’espera que ha Barcelona hi assisteixin uns 15.000 professionals d’infermeria, que assistiran des de tot el món a aquesta cita, que é dur a terme cada quatre anys. L’objectiu d’aquestes trobades és debatre i establir les principals bases d’acció per garantir l’accés a la salut i avançar, tant a nivell professional com científic.

El president del Consejo General de Enfermería, Máximo González Jurado, ha manifestat la “gran alegria” que suposa per a “tota la infermeria espanyola” aconseguir aquest congrés, que està considerat el més gran esdeveniment del món en l’àmbit de la professió infermera. “Hi ha hagut ciutats molt competitives però la bona feina que hem fet conjuntament amb el COIB, durant els últims tres anys, avui ha donat el seu fruit gràcies a l’enorme prestigi que tenen la infermeria espanyola i la ciutat de Barcelona”.

Máximo González, també, ha destacat  que la professió “necessitava més que mai una boníssima notícia com aquesta” i ha assegurat que no té cap mena de dubte que “aconseguirem fer el millor Congrés Internacional que mai hagi celebrar el CIE. Serà el millor en assistència, en el nombre de països participants i en la producció científica”.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×