La Junta de Govern en funcions del Col·legi d'Infermeres i d'Infermers de Tarragona, ha pres l'acord de cancel·lar la convocatòria d'eleccions publicada el 21 de març de 2013 per considerar que, en conformitat amb això que es preveu a l'article 27, pàrraf sisè de Resolució JUS/612/2010 de 2 de març,per la que es publiquen els Estatuts col·legials, s'ha pogut fer una inadequada interpretació dels terminis de presentació de candidatures.

Per tal de no incórrer en vulneracions legals que perjudiquin l'accés en igualtat de condicions dels candidats, així com l'exercici dels drets dels electors, estimem convenient fer una nova convocatòria electoral.

Per acord de la Junta de Govern en funcions en reunió extraordinària del 4 d'abril del 2013 s'ha pres l'acord de convocar en data propera un nou procés electoral a càrrecs de la Junta de Govern del Col.legi Oficial d'Infermeres i d'Infermers de Tarragona.

La Junta de Govern en funcions.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×