Durada:

  • Maig – juny 2013
  • 7 crèdits ECTS 

Horari i calendari:

  • Data inici: 7 de maig  de 2013
  • Data finalització: 20 de juny de 2013
  • Horari: dos dies per setmana (dimarts i dijous) de 16 a 19:30 hores
  • Lloc: Escola Superior d'Infemeria del Mar – Campus Universitari Mar

Presentació i objectius

La realitat social i cultural tenen un gran impacte en les vivències, els processos i els significats que cada persona i grups de persones atribueix a les seves experiències vitals. Comprendre els fenòmens des de la realitat subjectiva dels altres és fonamental per a poder conèixer en profunditat tal impacte i, en conseqüència, facilitar la comprensió de les realitats socials. La metodologia de recerca qualitativa és de gran utilitat i aplicabilitat dins l’àmbit de les ciències de la salut per la seva especificitat per a comprendre els aspectes relacionats amb la salut i la malaltia des d’una altra perspectiva que a la fins ara coneguda.

L’objectiu d’aquest curs es capacitar a l’alumnat per a entendre les bases epistemològiques i metodològiques de la recerca qualitativa. No es pretén que l’estudiant senzillament conegui què és la metodologia de recerca qualitativa sinó que entengui la raó de ser, així com la seva aplicabilitat.

Informació i assessorament

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×