Dissabte 2 de març.
Horari: De 10 a14 i de 16 a 19,30 h.
LlocLLEIDA. c/ Magdalena, 1. 2on Pis.
Preu del curs: 190€.  
Es demana l’ingrés de 50 € en concepte de reserva de plaça i materials, en el nº de compte de La Caixa: 2100 0004 42 0201358439 . MOLT IMPORTANT: que consti el nom de la persona que farà el curs i, com a concepte de l’ingrés “pèndol-Lleida”. La resta es pagarà al començament del curs.

Més informació i reserva de places:                                                            
Àngels Pont < tappinglleida.com> 626 988 580 – 973 232 099        
Vicent Pérez<u.quantic@gmail.com>– 977 613 695 – 666 699 050

Imparteix el curs: Josep Miquel Saura Vila. Terapeuta especialitzat en:

Radioestèsia // Homeopatia i Homoteràpia alemanya pel professor Zabal  // Tècniques osteopàtiques // Quiropràxia // Quiromassatge esportiu //  Reflexologia Podal // Auriculoteràpia // Embenatges funcionals i Taping //  Thermiteràpia Japonesa //  Moxibustió //  Remeis Herbolaris per a patologies musculoesquelètiques  //  Biòtics // Sofro-hipnosi  // Dieta i Salut  // Dietoteràpia en Medicina Tradional Xinesa  //  Cosmètica Natural //  Aurasoma  //  Ventoses calor i pressió  //  Essències Solars, amb el professor Eric Pelhan d'Anglaterra //  Essències del Pacífic Florals i Marines, amb Sabina Petit del Canadà // Flors de Bach // Orquídies europees, amb José María Calvo Sanz  // Essències Sant Germain del Brasil // Sao Paulo, amb Neide Margonari  //  Essències Florals i Astres del Himàlaia, amb Tanmaya //Essències dels Planetes  //  Nova Generació  //  Essències de Gemes // Essències Mestres Flower Lila Devi // Essències Florals dels Elements amb Ian White, d'Anglaterra  // …..

LA RADIOESTÈSIA. Què és.

Malgrat la polèmica que sempre l’ha acompanyada, sembla que cada cop són més les persones i institucions disposades a definir-la com: És l’art i la ciència de sentir i interpretar l’energia i les radiacions.

Tot ésser viu, cada partícula de l’Univers, és un emissor i a la vegada receptor d’energia i radiacions. Aquesta facultat de sentir aquestes radiacions és innata en tota la naturalesa vivent del planeta. L’ésser humà, distanciat de si mateix, necessita d’instruments com el pèndol, les varetes o el biotensor, per fer palesa aquesta facultat, que sempre ha estat present.

La paraula RADIOESTÈSIA va ser introduïda en el món occidental pel sacerdot francès Alexis Bouly i, etimològicament, ve de la composició de radius i esthesis (sentir la radiació).

El pèndol és un instrument per comunicar-nos amb els nivells més profunds i amagats del nostre ser, la part de nosaltres mateixos velada per la por, la ignorància i les falses opinions sobre nosaltres mateixos i el món en què vivim. Una de les qualitats més destacades de la radioestèsia és la seva capacitat per obrir-nos a la descoberta de nosaltres mateixos en tant que éssers sensibles, intuïtius, perceptibles i il·limitats, pel què fa a la nostra potencialitat de SENTIR.

LES APLICACIONS DE LA RADIOESTÈSIA

Presenten el més ample ventall que puguem imaginar, essent, entre les conegudes i utilitzades, la cerca de fonts, aigües subterrànies, jaciments, objectes enterrats, instal·lacions, … els estudis geobiològics, les radiacions de forma i dels objectes, la composició dels materials, … tota classe de diagnòstics, comprovacions d’aliments, de remeis, … teràpia directa i teràpia a distància, …

Existeixen senyals de l’ús de la radioestèsia des de temps immemorials, gairebé des dels albors de la humanitat.

A qualsevol nivell que t’ho vulguis plantejar, la pràctica de la radioestèsia és un dels millors camins per viure connectats amb La Veritati instal·lats en la Certesa.

QUI POT SER RADIOESTESISTA

Tots, en potència, ho som, de radioestesistes. Per què tots som tant emissors com receptors d’energia. No hi ha més secret que la pràctica constant i la motivació a l’estudi. El fet de sentir l’energia va unit al seu coneixement i interpretació del què percebem.

Si som professionals de qualsevol matèria i tenim bons coneixements sobre el què fem, la radioestèsia ens pot ajudar, i molt, a ampliar les possibilitats del nostre treball però, especialment, si la nostra activitat està connectada amb la salut i relacions de tot tipus d’éssers vius i l’harmonia amb el medi ambient (des de l’arquitectura i l’enginyeria al món de la medicina i les teràpies, passant per l’agricultura, la ramaderia, biologia oqualsevol persona, a casa seva, en la vida quotidiana).

Una vegada més, en aquests moments, crucials, de la Història de la Humanitat, el què fins ara havia estat un privilegi d’uns pocs elegits, ara es manifesta i s’ofereix a l’abast de tothom.  L’ACTITUD HO ÉS TOT !

PROGRAMA DEL CURS

Nivell 1. Introducció a la Radioestèsia.

Introducció. Breu història de la Radioestèsia. Fonaments. Algunes pràctiques radioestèsiques. Teràpia amb el pèndol. Els pèndols. Classes de pèndols i les seves aplicacions. Els Biòmetres. Altres instruments radioestèsics. Més pràctiques de radiostèsia i confiança amb el pèndol. Tresors ocults.

És realment apassionantaquesta extraordinària oportunitatque obre un dolç camí per canviar de dimensióen la manera de viure la vida i celebrar de plela primavera d’aquesta nova era.

Vols sentir l’energia, la radiació i treballar-te la intuïció? No la deixis passar de llarg?. Endavant!. Inscriu-te ja !

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×