Bases:

1. El premi Associació té caràcter honorífic i vol donar reconeixement a aquells professionals que s’hagin distingit pel seu desenvolupament personal, professional i social, per l’atenció als nous problemes i inquietuds relacionades amb la ciència infermera.
2. La proposta de la persona escollida com a candidat/a pot ser presentada per qualsevol associat/ ada a la Junta Directiva mitjançant la presentació d’un currículum del candidat o candidata i d’una breu exposició dels mèrits que justifiquin la seva candidatura. Es poden adjuntar signatures recolzant la proposta.
3. El termini de presentació de les propostes finalitza el 15 de febrer de 2013. Les peticions hauran de portar també les dades de la persona que presenta la candidatura.
4. La concessió del guardó es farà per votació dels membres de la Junta Directiva en el transcurs d’una reunió extraordinària i després d’haver valorat les propostes.
5. La decisió presa es farà pública amb el lliurament del guardó durant el transcurs del tradicional Sopar de Santa Madrona.
6. El premi es podrà declarar desert.

• Les propostes s’han de fer arribar a la seu de l’Associació, C/ Claramunt, 4-  08039 de Barcelona.
• Cal que consti clarament, indicat en el sobre el premi al que s’opta.
• Els veredictes es faran públics en el transcurs del tradicional Sopar de Santa Madrona.
• La participació en les convocatòries implica la total acceptació de les bases.

ASSOCIACIÓ D’EXALUMNES DE L’ESCOLA UNIVERSITÀRIA D’INFERMERIA SANTA MADRONA
Carrer Claramunt nº 4, 08039 Barcelona. Metro L9, parada Bon Pastor
Telèfon 645046435 santamadronaexa@hotmail.com

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×