El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona convoca el I CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, sota el lema ‘El Nadal i la Infermeria’.

Amb aquesta activitat es pretén estimular el pensament creatiu dels fills dels col·legiats de Tarragona i a través de les seves creacions conèixer la percepció que posseeixen en relació a la professió dels seus pares i el Nadal. Els treballs premiats il·lustraran la felicitació nadalenca de 2012.

Bases:

1.-Participants
Els destinataris d'aquest concurs són els fills dels Infermers col·legiats del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Els participants hauran de tenir una edat compresa entre 4 i 12 anys (inclusivament, complerts abans de la data límit de recepció dels treballs). No podran participar familiars del personal emprat o de membres de la Junta de Govern.

2.-Categories
Els participants es dividiran d'acord a les següents categories: – 1a Categoria de 4 a 5 anys – 2a Categoria de 6 a 8 anys – 3a Categoria de 9 a 12 anys

3.-Condicions tècniques dels dibuixos
El tema sobre el qual deuran versar els dibuixos serà La Infermeria i el Nadal, havent de reflectir la percepció que posseeixen els nens sobre la professió infermera en relació amb les dates nadalenques.

Tots els treballs es presentaran en format DIN A-4 en cartolina o paper fort. Només es podrà presentar un dibuix per participant. En el revers de cada treball figuraran les següents dades: nom i dos cognoms de l'autor, data de naixement, adreça, localitat i telèfon de contacte. A més, haurà d'incloure el nom i cognoms del pare o mare Col·legiat/a. La tècnica serà lliure.

4.-El jurat
El jurat serà la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona. Estarà facultat per resoldre qualsevol aspecte no contemplat en aquestes bases, la seva fallada es considerarà inapel·lable. La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.

5.-Els premis
Els tres dibuixos que resultin premiats il·lustraran les postals nadalenques 2012 que editarà el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i es publicaran a la revista.
Tots els participants rebran un obsequi que podran recollir, una vegada realitzin el lliurament del seu treball, en la secretaria de la seu col·legial de Tarragona, o en la Delegació de Tortosa.

Els premis s'estableixen de manera individual per a cadascuna de les categories previstes
en l'apartat 2º. S'adjudicaran tots els premis citats a les bases i cap podrà ser declarat desert. Els premis, per a totes les categories, seran a triar entre: una bicicleta, una càmera de fotos digital infantil, o consola de videojocs Wii.

6.- Presentació de treballs i terminis
Els treballs es podran presentar:
En la secretaria del Col·legi situada en: Tarragona, Av. Pau Casals, 13, planta 5 i en Tortosa, C/ Ramon Berenguer IV, nº67, baixos.
A través de correu a la següent adreça: COL·LEGI D'INFERMERIA DE TARRAGONA Av. Pau Casals, 13, planta 5 43003 Tarragona
El concurs queda obert des de la difusió d'aquestes bases fins al 20 de novembre de 2012 (data límit de recepció de treballs).

La participació en el concurs implica la cessió dels dibuixos al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona, els quals podran ser utilitzats en cartells, publicacions, exposicions, fullets, publicitat, tant impresa com a electrònica, sense dret a indemnització alguna als participants.

La decisió del jurat es farà públic el 27 de novembre de 2012. El jurat es posarà en contacte amb els premiats els noms dels quals i treballs seran publicats a la nostra pàgina Web: www.codita.org

Bases en PDF

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×