Quasi 1.700 persones van anar aquest dissabte al Teatre Metropol per participar en la vuitena edició de la Marató de donació de sang de Tarragona. Aquests resultats situen la ciutat com a líder absolut en donació de sang en un mateix dia.

Per vuitena vegada, i sota l’eslògan “Amb tu al capdavant”, Tarragona va acollir la Marató de Donació de Sang.

Per tal d’expressar l’agraïment a tots els donants en nom d’aquelles persones que necessiten sang a Catalunya,  Enric Argelagués, director de coordinació de centres territorials del Banc de Sang i Teixits, va lliurar a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, la placa “Ciutat amiga de la donació de sang”.

És el primer cop que un municipi rep aquesta distinció, que posa de relleu la implicació de la ciutat amb la donació altruista de sang, ja que enguany s’ha doblat, gairebé, el número de donacions respecte de l’any passat.

El Col·legi Oficial  d’Infermeres i Infermers de Tarragona va ser un dels col·laboradors  en  l’organització i  difusió de l’acte. Com a reconeixement a la tasca realitzada, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, va fer entrega d’un diploma que va recollir la presidenta de la institució, Anna M. Pedraza.

     

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×