El passat dimecres, 12 de setembre,  el conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurà el nou centre d’Atenció Primària Horts de Miró, de Reus. Ruiz va estar  acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; pel delegat de Govern a Tarragona, Joaquim Nin; pel director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé;  pel director gerent de l’ICS, Joaquim Casanovas; pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Julio García Prieto, i per la resta de directius de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut, presidents de Col·legis Professionals d’Infermeres i Metges, així com d’altres  càrrecs del consistori de la capital del Baix Camp.

Aquest nou CAP, gestionat per l’ICS, suposa el trasllat de gran part dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut Reus-4, entre ells, 12 infermeres encapçalades per Nuria Martín, la  adjunta a direcció del nou centre, que fins ara donaven servei a l’edifici del CAP Llibertat de Reus. Amb l’obertura d’un centre de salut nou al barri d’Horts de Miró, es potencia l’atenció a la gent gran, ja que s’apropen els serveis de salut a una zona de la ciutat de Reus amb un gran nombre de població de més de 65 anys.

 A més, es vol afavorir l’actuació sinèrgica i complementària, ja que els treballadors socials i l’equip d’atenció primària (EAP) compartiran l’espai amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Reus, propietari de l’edifici. El nou centre mantindrà la cartera de serveis de l’EAP (atenció al centre, activitat comunitària, atenció domiciliària crònica i espontània) amb el mateix horari d’atenció al públic i el mateix número de telèfon per demanar cita prèvia (també per Internet).

 L’activitat pediàtrica es mantindrà al CAP Llibertat amb la intenció de mantenir dos grans punts d’atenció als infants a la ciutat de Reus, l’esmentat CAP Llibertat i el CAP Sant Pere.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×