Les persones que hi estiguin interessades, haurien d'enviar el seu currículum i apuntar-se a l'oferta de feina a través d'Infofeina. El web és www.infofeina.com

Data de l'oferta: 12-09-2012

Referència: Smn1-94882

Oferta: INFERMERS/ERES PER TREBALLAR A BAVIERA (ALEMANYA)

Nom de l'empresa: GRUP ORGANIGRAMA

Funcions:Des de fa uns quants anys, s'ha anat fent més palesa a Alemanya la manca d'especialistes del sector sanitari. A causa del desenvolupament demogràfic al país, i de les baixes taxes d'atur actuals, a Alemanya calen avui molts professionals qualificats en aquest sector.

 
De manera específica, estem buscant persones amb la titulació en INFERMERIA que tinguin disponibilitat per anar a residir i treballar a Baviera, Alemanya. Cal cobrir vacants en diferents àrees (anestèsia, cirurgia, ginecologia, medicina interna, cures intensives, nefrologia, etc.) tant en hospitals, com en clíniques universitàries i en residències per a la gent gran.
 
Les persones seleccionades s'encarregaran de l'atenció i cura de les persones malaltes i/o dependents, i de totes les tasques que se'n derivin (gestió dels tractaments, informació als pacients, cura de ferides, organització d'instruments, gestió de la documentació necessària, etc.).
 
Es tracta de llocs de treball amb total estabilitat i bona remuneració econòmica. A banda de la feina, en alguns d'aquests centres també s'ofereix la possibilitat de fer formació contínua, en àrees que requereixen més especialització o nivell.
Nivell d'estudis acabats: Diplomatura amb titulació de Infermeria (imprescindible)
Idiomes:  Alemany Mig (imprescindible)
Temps d'experiència:2 anys
Experiència:Busquem persones que puguin acreditar un mínim de dos anys d'experiència fent funcions similars. Cal que siguin persones que puguin treballar amb un bon nivell d'autonomia, i que demostrin molta capacitat per al treball en equip i per a la formació contínua.
Carnets de conduir:B
Altres requisits:Per poder accedir a aquests llocs de treball, cal també complir els requisits següents:
– Alemany parlat i escrit (nivell B1 mínim) > Per a les persones que no disposin d'aquests coneixements, hi ha temps per formar-se i optar més endavant a les vacants.
– Permís de conduir
– Habilitats per al tracte amb la gent
– Persones empàtiques, amb iniciativa i capacitat d'adaptació
 
Jornada: Jornada Completa
Horari: A definir
Durada del contracte inicial: Contracte estable
Perspectiva de la feina: Estable
Sou:
La remuneració econòmica està situada entre els 2.200 i els 3.000 euros bruts mensuals per jornada completa i depenent del lloc, la responsabilitat, l'experiència, etc.
Altres dades:Referent a la retribució econòmica, cal tenir en compte que a Alemanya les diferències entre sou brut i sou net per al treballador són més grans.
 
Els candidats i les candidates que resulteu preseleccionats rebreu tota la informació necessària sobre com tramitar la vostra contractació al país.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×