Aquesta activitat formativa ha rebut el reconeixement de Formació d'Interès en Serveis Socials del Comitè d'Expertes i Experts en Formació en l'Àmbit de l'Acció Social, òrgan adscrit al Departament de Benestar Social i Família.
 
Màster propi de la UdG promogut pel Departament de Filosofia i la Fundació Campus Arnau d’Escala i organitzat conjuntament amb la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació.
 
Idioma: Es pot escollir entre el català i el castellà. Les classes magistrals se celebraran totes en castellà. En cas d'haver-hi alguna classe en una altra llengua, es realitzarà una versió subtitulada en castellà del vídeo.
 
Titulació: Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària per la Universitat de Girona (cursant els dos anys acadèmics 2012-2014).
Diploma de Postgrau en Ètica Aplicada a la Intervenció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària per la Universitat de Girona (cursant el primer any acadèmic 2012-2013).
 
Modalitat: On line i semipresencial. Els alumnes poden cursar els estudis absolutament a distància (modalitat on line) utilitzant la plataforma moodle "La Meva UdG", participant en els fòrums virtuals dinamitzats, rebent tutories personalitzades a través d'Skype, seguint les classes magistrals per audioconferència en directe o visualitzant els vídeos de les classes en diferit. També poden cursar els estudis de forma semipresencial assistint a les classes magistrals que se celebraran un dissabte al mes a Barcelona.
 
 
Inici: 17 de setembre de 2012.
 
Durada: 2 anys per al Màster i 1 any per al Diploma de Postgrau.
 
Finalització del Diploma de Postgrau:  12 de juliol de 2013.
 
Finalització del Màster:  11 de juliol de 2014.
 
Durada:  Màster 2 cursos acadèmics / Diploma de Postgrau 1 curs acadèmic.
 
Crèdits: 90 ECTS per al Màster i 44 ECTS per al Diploma de Postgrau.
 
Requisit d'admissió: estar en possessió d'una diplomatura o llicenciatura.
 
Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×