l Teatre Auditori la Llanterna de Móra d’Ebre va acollir, el passat divendres 18 de maig, el lliurament dels 18ens Premis Grup Sagessa, uns guardons que reconeixen i premien els avenços en la millora de l’atenció al client, el rigor científic, la investigació i l’aplicació de mètodes de millora de treballs dels professionals dels centres pertanyents al Grup.

L’acte va ser presidit pel secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, el Sr. Francesc Sancho i va reunir unes 400 persones entre professionals del centre i autoritats de l'àmbit polític i social de les sis comarques meridionals. Fet el lliurament de premis els assistents van poder gaudir de l'actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que van presentar el seu nou espectacle “La Barraca”.

Enguany es van guardonar 13 treballs d'investigació entre un total de 104 presentats per professionals dels diversos centres del Grup SAGESSA. 
A més a més, es va premiar la tesi doctoral “Administració de dexametasona en el primer episodi d’infecció del tracte urinari febril, com a prevenció de dany renal”, de la que n’és autora Maria Salvadó de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, amb una beca per valor de 6.000 euros. 

Cal destacar que el 92,5% dels treballs optants han estat presentats a esdeveniments d’àmbit científic o bé publicats a revistes especialitzades. A més a més, també es van presentar 4 llibres i 11 projectes.

Premis a la infermeria

Dels treballs guardonats, tres han estat per la tasca infermera.

Dintre de l’àmbit de l’Atenció Primària el premi va ser pel treball “Estils de vida de les persones que prenen fàrmacs per a dos o més factors de risc cardiovascular. Estudi tar-risc”, dels autors Crespo, José Mª; Llop, Josep Carles; Hernández, Silvia; Bítria, Josep; Josa, Albert; Bejarano, Ferran i Llor, Carles. Tots ells de l’Àrea Bàsica de Salut de Vandellòs- Hospitalet.

Dintre de l’àmbit de l’Atenció d’Infermeria el premi va ser pel treball “La familia Fortny vol salut!”, dels autors Boqué, Montserrat; Alegre, Carles; Vallejo, Esperanza; Verdura, Mª Teresa; Martínez, Antonio i Cartanyà Josep, de l’Àrea Bàsica de Salut Reus V.

I, finalment, dintre de la categoria de Recerca Clínica, el treball premiat va ser “Increased protein intake augments kidney volume and unction in the healthy infants”, de l’únic autor Escribano, Joaquim.

A tots ells, moltes felicitats!

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×