Els passats 18 i 19 de maig va tenir lloc el IV Curs d’Infermeria Quirúrgica de les Terres de l’Ebre, Cirurgia Sense Ingrés. El teatre auditori Felip Pedrell va acollir dues jornades plenes d’activitat on es va posar de manifest el destacat paper de la infermera en el procés perioperatori de la cirurgia ambulatòria.

Al llarg de la clausura es va fer entrega dels premis a les millors comunicacions que, en aquesta ocasió, han estat:

Premi a la millor comunicació: Atenció Integral al nen a la UCSI, dels autors Hadouch Boujemaoui, D; Coloma Gómez, B; Gómez Martín, I; Torradeflot Ribes, R; Suárez Coviella, V; Uriz Solà, MT; Cebrian Claramunt, M i Dominguez Serrano, C. Tots ells infermers del Servei de cicrurgia i reanimació de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquest premi el va atorgar  el Col.legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona per un valor de 500€.

 El segon premi a la comunicació va ser per Cirurgia sense ingrés amb ingrés, dels autors: MªCarmen Lluis Benaiges, MªTeresa Escoda Pellisa; Immaculada Menasanch Martí, Cinta Marsà Fadurdo, Sandra Anento Nolla, Anna Ballart Macià, Lluïsa Brull Gisbert i Jessica Moreno Gallego, de l’ Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

 Els premis als millors pòsters van ser per:

Premi al millor pòster: CMA de qualitat? Visió de l’usuari, dels autors: Pegueroles Gisbert, R; SAntisteban Cabrera, M; Borras Muñoz, C; Estorach Màrmol, M; Chillida Virgili, J.D. Tots ells de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El segon premi va ser pel pòster: Rol de Enfermería en el proceso de cirugía sin ingreso. Dels autors Beltrol Julián, P i Criado Personat, R.

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×