Els Juliols són els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona (UB). Són cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d'una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n'hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.

Enguany els cursos tindran lloc del 2 al 20 de juliol.

El programa d'Els Juliols incorpora, també, diversos cursos específics:

 

•   Els cursos organitzats en el marc de la Universitat d’Estiu de les Dones, una universitat d’estiu organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere. Al web www.ub.edu/estiudones trobareu informació ampliada sobre aquest programa.

•   Els cursos organitzats en el marc de de la UBISS-University of Barcelona International Summer School, una oferta de cursos internacionals d’estiu de la Universitat de Barcelona, que d’una banda obren la Universitat a un públic internacional i de l’altra, permeten al públic català ampliar les seves competències lingüístiques i interactuar amb professorat i alumnat de la resta de l’estat i de l’estranger. Al web www.ubiss.ub.edu trobareu informació ampliada sobre aquest programa.

Els Juliols són cursos oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que tan sols es proposen ampliar els seus coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d'aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

Benvinguts a Els Juliols!

Benvinguts a la Universitat de Barcelona!

Més informació

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×