Els passats 26 i 27 d’Abril, Tarragona va acollir el XIX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Enfermería Geriátrica y Gerontológica. Sota el lema “De Senectute, dos mil años después” en referència a l’inigualable  tractat que Ciceró va escriure sobre la vellesa;  tot un seguit de  conferències , comunicacions orals i pòsters, posaven de manifest la gran feina que les infermeres duen a terme entorn al “tenir cura” dels ancians.

El Col·legi Oficial d’Infermeres  i Infermers de Tarragona hi va ser present atorgant un premi de 500 € a Mª Teresa Rodríguez Díaz, de la Residència PPMM Santiago Rusiñol, d’Aranjuez, Madrid;  pel seu treball  “Proceso de fin de vida centrado en la persona: a propósito de un caso”  com a millor comunicació científica.  

La clausura de l’acte, amb l’acomiadament i entrega de la medalla d’or de la societat,  a qui ha estat la seva presidenta al llarg dels darrers 25 anys, la Misericòrdia Garcia, va ser la millor clausura que es mereix un bon congrés.

    

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×