El proper dissabte 5 de maig a les 21.30 hores, la Fundació Miquel Valls organitza a l’Auditori del Centre Cultural Unnim de Terrassa, un concert benèfic de THE GOSPEL VIU CHOIR amb la seva proposta més intimista i magnètica: SPIRITUALS. La recaptació de l’acte anirà destinada a finançar els projectes desenvolupats per la Fundació: millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA a tota Catalunya, i donar suport a les seves famílies.
En aquest espectacle, el TGV CHOIR reinterpreta els ‘spirituals’ dels millors compositors actuals, vertaders hereus dels primers ‘negro spirituals’ i ‘traditionals’. Harmonies i ritmes vocals improvisats amb formes i estils contemporanis, confereixen a l’SPIRITUALS de TGV CHOIR una complexitat meravellosa i una varietat arriscada i intensa. Una proposta coral ambiciosa on polifonies impossibles formen una melodia que va desgranant sentiments, sensacions i emocions al llarg de tot l’espectacle. Amb 70 cantants a sobre de l’escenari i la direcció de Moisès Sala, va molt més enllà d’un concert, es tracta d’un nou concepte coral dels espirituals.

Aprofiteu aquesta oportunitat per gaudir d’un fantàstic espectacle musical i alhora col·laborar amb una causa solidària: FES EL TEU GEST PER L’ELA, vine al concert del TGV CHOIR a Terrassa.

El preu de les entrades és de 20€ (anticipades) i de 25€ si es compren el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del recinte.

Informació i venda al telèfon 902 180 677 i a la pàgina oficial del Centre Cultural Unnim: http://www.fundacioct.cat/programacio/spirituals-de-the-gospel-viu-choir/

Esperem poder comptar amb la vostra assistència, però si no podeu venir, també podeu col·laborar amb la FILA 0 a http://www.migranodearena.org/fundacio-miquel-valls-lluitem-contra-l-esclerosi-lateral-amiotrofica2 o fent un ingrés al número de compte d’Unnim: 2059.0276.43.8000007103 (indicant com a referència “Fila 0-5M” i les vostres dades personals i de contacte).

AVÍS: L’espai està totalment adaptat, es prega als usuaris en cadira de rodes que vulguin assistir a l’acte que es posin directament en contacte amb la Fundació (tel. 93 766 59 69).

Col·laboren en l’acte:TGV – The Gospel Viu Choir, Centre Cultural Unnim Caixa Terrassa

Agraïments: Coca-Cola, Fruites Dolors

Resum dades:

Espectacle: SPIRITUALS
Companyia: TGV CHOIR (http://www.gospelviu.net/coral-gospel)
Direcció: Moisès Sala
Organitza: Fundació Miquel Valls
Lloc: Auditori del Centre Cultural Unnim, Rambla d'Ègara, 340, 08221 (Terrassa)
Dia: dissabte 5 de maig del 2012
Hora: 21.30 h
Preu de les entrades: 20€ anticipades / 25€ a taquilla el dia de l’espectacle.
Més informació a: http://www.fundacioct.cat/programacio/spirituals-de-the-gospel-viu-choir/
 

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×