Els alumnes del Centre de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta ja gaudeixen, des d'aquest migdia, del seu nou parc infantil de jocs, que compta amb un terra tou de poliuretà, zona de gespa natural i diferents gronxadors adaptats a les seves necessitats.

Aquest nou espai d'oci ha estat creat gràcies a la col·laboració de Dow Chemical, que n'ha finançat íntegrament el seu cost, i ve a substituir l'anterior parc, que en el seu moment també va ser finançat per Dow.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de bona part dels alumnes del centre i amb el seu director, Jaume Marí, qui ha expressat la seva "satisfacció per aquesta millora en el nostre equipament en un espai tan important com el pati, que és un lloc on també hi fem teràpia, i que ha estat possible gràcies a Dow que, com sempre, ha estat present en els projectes de la Muntanyeta".

En aquest sentit, Marí ha recordat que "fa gairebé 13 anys que dirigeixo aquest centre i sempre, en tot moment, hem comptat amb el suport de Dow per a tot allò que hem necessitat. Això, en temps de crisi com els que vivim actualment, és d'agrair, perquè accions com les de Dow ens permeten seguir millorant en les nostres possibilitats d'atenció cap als alumnes del centre".

D'altra banda Kepa Díaz de Mendibil, director del Complex Industrial de Dow Tarragona, ha expressat la seva "satisfacció per veure que el nostre compromís amb la societat es tradueix en una acció de millora per a un col·lectiu amb una sensibilitat i unes necessitats molt concretes".

A més, ha expressat la "voluntat que des de Dow tenim de seguir col·laborant amb el Centre de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta, ja que per a nosaltres el compromís amb les persones amb capacitats diferents és una prioritat, i així ho venim demostrant des de fa més d'una dècada".

De fet, la col·laboració i implicació de Dow amb el col·lectiu de les persones discapacitades no es limita només al Centre de Paràlisi Cerebral la Muntanyeta, sinó que també inclou, entre d'altres accions, el suport a la companyia "Tot Teatre" integrada per persones amb diferents discapacitats; o el suport a l'activitat "Festa per a tothom", que des de l'any 2001 Dow impulsa per fer accessible la Festa Major de Santa Tecla a tota la societat.

D'altra banda, l'acte d'inauguració del nou parc infantil ha comptat amb la presència de Sue Breach, directora de comunicació de Dow Chemical Sud d'Europa, i de Claudia Tagliavini, directora de Comunicació Dow Ibèrica. Ambdues han coincidit a mostrar la seva satisfacció en comprovar "que el treball diari de Dow té una finalitat tan positiva i necessària com la d'ajudar aquests nens i nenes a gaudir d'un espai d'oci més segur i adequat a les seves necessitats".

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×