Des de la Fundació Miquel Valls, lúnica entitat sense ànim de lucre a Catalunya que lluita contra l'ESclerosi Lateral Amiotròfica, dins de la nostra campanya FES UN GEST PER L’ELA, realitzarem una acció específica per la Diada de Sant Jordi: AQUEST SANT JORDI, FES UN GEST PER L’ELA.

Així que el 23 d’abril, durant tot el dia, ens podreu trobar en una parada a la Rambla de Santa Mònica de Barcelona (les típiques Rambles) on vendrem punts de llibre solidaris i també hi tindrem una selecció de llibres, tots amb temàtiques d’implicació social i de coneixement sobre l’ELA i d’altres malalties. A més hi haurà un apartat infantil molt interessant, amb boniques publicacions que tracten les possibles preocupacions dels més petits quan un ésser estimat es veu afectat per una greu malaltia.

El donatiu mínim per cada punt de llibre serà d’1€, i la quantitat que obtindrem per cada llibre venut dependrà del preu concret de cadascun. La totalitat de l’import que es reculli anirà destinat als projectes de la Fundació Miquel Valls.

També us fem saber que el diumenge 22 d’abril a Mataró se celebrarà la Marxa Sant Jordi 2012, un tradicional esdeveniment esportiu que enguany arribarà a la seva divuitena edició amb més força que mai. Gràcies a la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, un dels organitzadors, un euro de cadascuna de les inscripcions es destinarà a col·laborar amb la Fundació Miquel Valls.

S’hi pot participar corrents, caminant o en bicicleta de muntanya segons la modalitat escollida. I hi haurà l’obsequi d’una samarreta tècnica, sorteig de regals i botifarrada per a tothom. Per més informació i inscripcions a la web de l’UEC Mataró: www.uecmataro.org

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×