El passat 27 de març, es va presentar al Col.legi el llibre Manual d’Introducció a la Infermeria Quirúrgica. Les autores: Aurora Gómez, Mónica Gutierrez i Rosa M. Rosario van presentar la seva obra de la mà de la diputada al Parlament, victòria Forns;  la degana del Consell de Col·legis d’Infermeria de Catalunya, Montserrat Teixidor; i la presidenta del Col·legi, Anna M. Pedraza. La obra, fruit d’una llarga trajectòria d’estudi i de pràctica per part de les autores, pretén oferir una sèrie de recursos  i d’elements metodològics tant als professionals en formació com als que estan en exercici.

A totes elles, enhorabona!

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×